Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bici

Danny, bringás, mint te vagy én.



Danny MacAskill a tavalyi év egyik legnagyobb bringás sztárja volt, ismertsége közelíti a Tour győztes Cadel Evanst vagy a doppingbotrányban meghurcolt Contadorét (a döntés hosszára értve.)

Nézzük, milyen srác ő valójában, amikor éppen nem lehetetlen produkciókkal bizonyítja tehetségét. Honnan jött, hová tart, és miért szereti a montizást. És bár mára hóesést mondtak, a szezon itt van, merítsünk inspirációt az előttünk álló szezonra.

 

Tovább
0

A szerény sztár ritka, mint a fehér holló



De a látványkerékpározás legnagyobb mai sztárja, Danny MacAskill szerény, szerethető srác, amit a lenti interjú is bizonyít. Ha valaki nem tudná, kiről is van szó, és ez miért nagy dolog, csak nézze meg a Red Bull szponzorálta srácc trükkjeit. Nem kispálya: ezzel kezdődött, a hazai, Edinburgban, majd a Way Back Home, aztán elutazott Capetown-ba, végül egy ipartelepen rendetlenkedett

Tovább
0

Danny újabb randalírozása



Danny Macaskill nem csak ügyes, hanem  remek videóklippek főszereplője is, nem véletlenül kerül most már harmadszor rivaldafénybe a bici blogon. Jó szórakozást!

Tovább
0

Dany rendetlenkedik Capetownban is!



Ej, mit szólna ehhez Tóth Gy. önjelölt szakértő úr. Elfajzott anarchista, az, aki így viselkedik a városban. Járhatna autóval is, minden a többi rendes ember, nem áztatná magát a kipufogógázban. De Dany Macaskill úgy látszik már csak ilyen szabados fajta, aki a fizikai törvényeit is hanyagolja.

 

 Ezúttal Dél-Afrikában:

Tovább
0

Way Back Home - Dany Macaskill újabb remekműve



Alig pár hete írtam Dany Macaskillről, az edinburgi stuntmesterről. Mutatványai, az operatőr szeme és ügyessége révén ma talán ő az egyik legjobb a hangulatos trükkös kerékpáros filmek világában.

Most egy másik filmjébe futottam bele az interneten, és rögtön kétszer is megnéztem. Tegyetek így ti is, ha van egy kis idő két excelfile között:

Tovább
0
«
12

bici

blogavatar

A kerékpározás nem csak Tour de France vagy fogyókúra. A kerékpározás közlekedés, sport, társasági esemény, de leginkább életforma.