Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bici

A kerékpározás 7 legnagyobb hatása a testalkatra



A mai rohanó világban az optimális egészség és fittség megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy olyan edzésprogramot találjunk, amely zökkenőmentesen illeszkedik a mindennapi életünkbe.

A kerékpározás, amely egy alacsony terhelésű aerob tevékenység, népszerű választássá vált azok számára, akik kényelmes módszerrel szeretnének aktívak maradni, miközben ingáznak vagy egyszerűen csak élvezik a szabadban töltött időt.

Környezetbarát vonzerején és praktikusságán túl a kerékpározás magában rejti a lehetőséget, hogy következetes napi gyakorlással jelentősen befolyásoljuk testünket.

Ebben a cikkben bemutatom napi kerékpározás testalkatra gyakorolt hatásait, rávilágítva a 7 leglényegesebb lehetséges változásra.

Tovább
0

Ha mindannyian tekernénk...



Ha mindannyian tekernénk, edzettebbek lennénk. Az ökológiai lábnyomunk egy bringás cipő nyomával vetekedne. Az olajvállalatok fontossága sokadjára esne - bár a lánc olajozásához szükség lesz mág rájuk. És nem utolsósorban, több emberen mutatna jól a bringásruha - miközben napi 6000Kcal-t ehetnénk... További érvek:

Human-Powered Health from solve on Vimeo.

Tovább
0

bici

blogavatar

A kerékpározás nem csak Tour de France vagy fogyókúra. A kerékpározás közlekedés, sport, társasági esemény, de leginkább életforma.