Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bici

Kerékpáros lakókocsik: ha nem is praktikus, de nagyon menő!



A kerékpáros lakókocsik mindig is nehezebb, drágább és kevésbé praktikus alternatívát jelentenek a sátorral szemben, de szerencsére ez nem akadályozza meg az embereket abban, hogy megépítsék őket.

A világ legkisebb lakókocsija:

Tovább
0

A kerékpározás 7 legnagyobb hatása a testalkatra



A mai rohanó világban az optimális egészség és fittség megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy olyan edzésprogramot találjunk, amely zökkenőmentesen illeszkedik a mindennapi életünkbe.

A kerékpározás, amely egy alacsony terhelésű aerob tevékenység, népszerű választássá vált azok számára, akik kényelmes módszerrel szeretnének aktívak maradni, miközben ingáznak vagy egyszerűen csak élvezik a szabadban töltött időt.

Környezetbarát vonzerején és praktikusságán túl a kerékpározás magában rejti a lehetőséget, hogy következetes napi gyakorlással jelentősen befolyásoljuk testünket.

Ebben a cikkben bemutatom napi kerékpározás testalkatra gyakorolt hatásait, rávilágítva a 7 leglényegesebb lehetséges változásra.

Tovább
0

A kerékpározás nem csak egészségesebbé, hanem okosabbá is tesz!



Tovább
0

Ne kínozd magad - 6 lépés a városi kerékpározásról



Tovább
0

Túlsúlyas vagy túl óreg a tekeréshez - ez csak mítosz



Sokféle megközelítése van annak, mi a legnagyobb különbség hazánk lakosainak életében egy hagyományos európai ország lakosához képest. Hibás elképzelés a kizárólag anyagi oldalról közelítő érvelés, nem emiatt rosszabb a magyarok egészsége, és nem emiatt halunk meg évtizedekkel korábban, mint egy svéd, dán vagy holland állampolgár. Igen, van összefüggés a várható életkor és az anyagi helyzet között, de még sokkal erősebb az összefüggés a lelkiállapot és edzettség befolyásának az élethosszra. Különösen, ha a minőségi életről beszélünk.

A mostani gondolatokat elsősorban a 40 felettieknek szánom, de aki magára ismer fiatalabban, bátran gondolkodhat velünk.

Tovább
0

bici

blogavatar

A kerékpározás nem csak Tour de France vagy fogyókúra. A kerékpározás közlekedés, sport, társasági esemény, de leginkább életforma.