Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bici

Freestyle országúti kerékpárral a városban



Sokan unalmasnak tartják a kerékpározás ősi ágát, az országútizást. Fiatalként talán izgalmasabb is lehet a BMX-es ugrálás, bandázás és erre az országúti kerékpárok amúgy sem alkalmasak. Vagy mégis?

És a régebbi kedvenc videóm itt: 

Tovább
0

From the Inside Out - Trailer (video)



Az Anthill Films és a The Coastal Crew bemutatott egy trailert az új közös produkciójukról, a  From the Inside Out-ról, mely december elsejétől lesz elérhető DVD-n, illetve au iTunes-on. A filmet teljes egészében a freeride szülőhazájában, British Columbiában filmezték, és a résztvevők listája is méltó a hely nevéhez: Brandon Semenuk, Steve Smith, Thomas Vanderham, Matt Hunter, Graham Agassiz, Mike Hopkins, Kenny Smith és a The Coastal Crew. További infó weblapjukon: www.secondbasefilms.com.

 

Tovább
0

Extrém sport - downhillezés a Góbi sivatagban



A downhillről a legtöbb embernek a fogaskerekűvel vonatozó, majd leguruló srácok jutnak eszébe, de a sport maga sokkal extrémebb módon is űzhető. Az új trend a világ elhagyatott sarkainak felkeresése, a nehéz bringával felmászni a gyalog is kihívást jelentő hegyre, majd lejönni ott, ahol gyalog meg sem próbálnánk.

A legjobb dolog azt, hogy mindezt filmre is veszik, olyan operatőrökkel, beállításokkal és természetesen bringásokkal, akik a hatalmas kihívást vizuális művészetté alakítják. Íme két trailer a "Where the Trail Ends" című filmből, mely a híres "New World Disorder" sorozat része, a youtube-on is megtalálható részletekben.

A film résztvevői többek között Darren Berrecloth, Kurt Sorge, és James Doerfling - érdemes guglizni ezekre a nevekre, és visszaemlékezni olyankor, amikor néhány öklömnyi kő, vagy kisebb fadarab miatt leszállunk a bringáról. Nekem is gyakran eszembe jutott hétvégén a Vértesben...

Tovább
0

Bike Movie



A korábban csak DVD-n elérhető színvonalú kerékpáros videók egyre gyakrabban jelennek meg ingyenes letölthető online formátumban is. Az autóiparban ezt a lehetőséget már évekkel ezelőtt felismerték, jó példa erre a BMW 8 részes sorozata. A kerékpár versenyzők is kezdik felismerni, hogy a szenzációs felvételeket érdemes közvetlenül, ingyen eljuttatni a közönséghez, hiszen a színvonalas munkákkal így sokkal nagyobb közönséget és áttételesen bevételt érhetnek el, mintha csak magát a DVD-t terjesztenék.

A következő 23 perces videót Franciaország déli részén forgatták Echeverri Mathieu és Solliet Laurent szereplésével a Genepifilm égisze alatt. Downhilltól endúrózásig, ugratásoktól BMX-ezésig a látvány kerékpározás szinte minden ágát bemutatják. És még mennyire sikerül is ez nekik...


More Mountain Biking Videos

Tovább
0

bici

blogavatar

A kerékpározás nem csak Tour de France vagy fogyókúra. A kerékpározás közlekedés, sport, társasági esemény, de leginkább életforma.