Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bici

Kerékpár feltűnési viszketegségben szenvedőknekA két legfeltűnőbb bringatípus a csopperekre hajazó cruiser, és a magasbringa, ahol a kerékpáros a kocsik felett ülve halad. Praktikussága mindkettőnek erősen csorbát szenved a forma oltárán, de szerencsére azoknak is van megoldás, akiknek önmagában egyik vagy másik kommersz lenne. A magas-csopper bringa. Voila:

Tovább
0

Lenyűgöző fejlődés a downhillbenA downhillezés a legtöbb országútis, vagy monti maratonos kerékpárosnak sci-fi kategória, olyan szint, amit meg sem próbálunk megközelíteni. Ez persze érthető, elég megnézni Danny Hart ámokfutását videón, még gyalog sem szívesen...

Nem volt azonban mindig ennyire extrém a downhill, az elmúlt hetekben több  - mai szemmel különösen - érdekes vidóra bukkantam, ami az elmúlt évek fejlődését tökéletesen mutatja. Hogyan jutottunk el a merevfarútól a motorokat megszégyenítő gépekig?

Ez 1992-ben egy különösen nehéz pálya volt a sár miatt:

 

Pár évvel később, a 96-os pálya már egy mai amatőrnek komoly gondot okozna:

 

 

2000-ben meg már egy egészen más világ van, komoly gépek, komoly tempó, már nézőként is szörnyülködhetünk csak:

 

Tovább
0

bici

blogavatar

A kerékpározás nem csak Tour de France vagy fogyókúra. A kerékpározás közlekedés, sport, társasági esemény, de leginkább életforma.