A Bosch e-Bike Systems új magasságokba emeli az elektronikus kerékpárbiztonságot azáltal, hogy az elölre szerelt Kiox 300 vagy Kiox 500 kijelzőit fejlett "kulcsokként" használja. A Bosch eBike Lock funkciója, amely zökkenőmentesen integrálódik az eBike Flow alkalmazásba, lehetővé teszi, hogy okostelefonja egy hatékony "digitális kulccsá" váljon. Ez a digitális kulcs nemcsak a motortámogatás letiltásával zárja és nyitja a kerékpárt, hanem a lopásvédelem és a biztonság további rétegeit is kiterjeszti.

 

Az innováció határait még tovább feszegetve a Bosch a kerékpár kormányán elhelyezett Kiox 300 vagy Kiox 500 kijelzőket mostantól elektronikus zárként is képes működni. Ez az új funkció lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy könnyedén levegyék a Kiox 300 vagy Kiox 500 kijelzőket a tartóról, és ezzel automatikusan bekapcsolják a digitális zárat. Ezt követően a kijelzőknek a tartóra történő visszahelyezése zökkenőmentesen oldja fel az elektronikus kerékpárzárat.

A kerékpárosok mostantól választhatnak, hogy okostelefonjukkal, a Kiox kijelzőivel vagy akár mindkettővel biztosítják-e az e-biciklijüket, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít.


ÚJ SZINTRE EMELI A BIZTONSÁGoT


A Bosch új biztonsági funkciója megkönnyíti a megosztást. A funkció kiemelkedő előnye, hogy megkönnyíti az e-bike-ok közös használatát. A Flow alkalmazáson keresztül több digitális kulcs generálásával a családok és barátok könnyedén felpattanhatnak a kerékpárra, ha a Kioxot a tartóba helyezik, így nincs szükség az okostelefonra a zármód kikapcsolásához. A digitális kulcsok testreszabása olyan egyszerű, mint navigálni az eBike Flow alkalmazás beállításaihoz, amely a "My eBike > Lock & Alarm" (Saját eBike > Lock & Alarm) alatt található.

Egy másik figyelemre méltó frissítés a feloldó mechanizmussal kapcsolatos. Korábban az e-bike automatikusan feloldotta a Bluetooth-on keresztül, amikor az okostelefonja közelében volt. Egy új beállítással mostantól lehetőséged van kikapcsolni az "automatikus feloldás" funkciót, és helyette a "tartsd lenyomva a feloldáshoz" opciót választhatod. Ennek a beállításnak a bevezetésével a kerékpárosok manuálisan indíthatják el a feloldási folyamatot a Flow alkalmazás kezdőképernyőjén található "tartsa a feloldáshoz" gomb segítségével, így hatékonyan csökkentve a véletlen feloldás lehetőségét, amikor a kerékpár a közelben parkol.

De mi van akkor, ha elkevered az okostelefonodat? Ne aggódj! A Bosch szerint a kerékpárosok egy másik okostelefonról is hozzáférhetnek az eBike Flow alkalmazáshoz, hogy bejelentkezzenek a saját fiókjukba, és visszaállítsák a kerékpár irányítását.